Om oss

OM OSS

T.Helleland service er et familiedrevet vedlikeholdsfirma med røtter i byggebransjen. Med familie i byggebransen som tømrer, jernbinder, forskalings snekker, transport og entrepenør, ble jeg tidlig inkludert på anlegg og i bransjen.


Naturlig nok fikk jeg opplæring og god bakgrunn for videre utvikling. Men med en del utålmodighet og usikkrhet i hva jeg skulle utdanne meg i, ble kursen enret til en utdannlese som bilmekaniker.

Dette ble aldri faget jeg arbeidet i, men god lærdom som en har tatt med videre.


Det ble til at jeg flyttet til Båtsfjord for litt eventyr, og arbeidet der med fiskeforedling i Båtsfjord bruket, der vi fikk god erfaring med akkord, pakking, frysing, lassing og lossing. Eventyret var ferdig utprøvd for denne gang, og jeg flyttet sørover til Ålgård.


Helt siden 1999 har jeg da jobbet innen

Noen produketer vi bruker:

Sika

Soudal

Flexcrete

Jotun

Ny oppusset

SERVICE

Hva gjør oss til ditt beste valg?

Jeg ønsker å gjøre det enkelt for deg når det kommer til vedlikehold av din eiendom. Jeg leverer kvalitet i tjenestene og legger vekt på å yte god service. Jeg ønsker ikke bare ett godt resultat, men også et hyggelig arbeidsmiljø. Velg oss for en enkel, kvalitetsbevisst og hyggelig opplevelse!Over 25 års kombinert erfaring som du vil nyte godt av


Med 26 års erfaring innen bygg og vedlikehold, tilbyr Helleland en bred tjenesteføring som inkluderer fuging, membraner, flis, vanntetting, betongreparasjoner, mailing inne og ute, montering av dører og vinduer, oppussing av bad og kjøkken.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtlale


General Ruges vei 2b

         4309 Sandnes

Likedin Profil